lamqta.com/horoskop-za-denq/blog снимка: Pexels Овен Днес Вашия любим човек ще бъде безгранично ревнив,

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blog снимка: Pexels Овен Днес Вашия любим човек ще бъде безгранично ревнив,
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

 снимка: Pexels 

Овен
Днес Вашия обичан човек ще бъде безгранично ревностен, което ще попречи на връзките посред ви., а и изобщо няма да способстват за независимост на дейностите. Постарайте се, да му внушите цялостно доверие към Вашата личност.То ще е належащо и на Вас и на половинката Ви, за свободата на съвестта и дейностите ви.

Телец

Този нов човек, с който сте се срещнали, сега е облечен безупречно. Обожава да харчи пари и в случай че желаете да го настигнете, по-добре проверете сметаката в своята кредитна карта и пребройте парите в портмонето си. Ако не можете да бъдете наедно, дори и не се опитвайте. Има и по-добри способи да извършите усещане, само че в случай че все-пак всичко приключи с много огромни неналичия от Вашия бюджет, приемете всичко като урок.
 

Близнаци

Днес фамилният Ви живот може да получи нови тласъци за развиване. Не се опитвайте да разпознавате сложени капани в тези промени! Човекът, който откровено обича, е кадърен на доста неща. Да не би да се съмнявате, че Ви обичат?
 

Рак

Днес следва да вземете някакво отговорно решение, което в забележителна степен ще повлияе на благополучието на Вашия обичан човек, без значение дали желаете това или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, още двадесет пъти претеглете всички „ за ” и „ срещу ”.
 

Лъв

Явява се опция да реализирате отдавнашни свои проекти, отнасящи се до професионална активност. Само че ще Ви трябват съдружници, и то - много авторитетни! Постарайте се да поднесете своите хрумвания в най-хубава светлина, като не би трябвало да жалите време за подготовката на отчети, проспекти и презентации. Ще пораждат недоразумения и различия в фамилията и напълно няма да може да се каже, че сте в положителни връзки със своите близки. Ситуацията ще изисква примирителност, а не упоритост.
 

Дева

В продължение на доста години сте развивали у себе си неповторим гений: придобили сте дарба да решавате всички въпроси в своя изгода. Днес, с помощта на това умеене ще Ви извърнат внимание хора, на които постоянно сте желали да вършиме усещане – в професионален или сантиментален смисъл. Дайте си тип че не знаете че Ви следят, и продължавайте да действате в собствен дух. Наблюдателите Ви сами ще се извърнат към Вас, когато настъпи нужния миг и когато имате повече свободно време.
 

Везни

Ако се занимавате с активност, свъразна с реклама, през днешния ден може да се радвате на един извънредно сполучлив ден. Само че работата напълно не е всичко, и затова намерете време и за обичания човек. Не е за предпочитане да остане с усещане, че постоянно е на втори проект. Преценявайте всяка своя дума и деяние и се постарайте, да не го огорчавате.
 

Скорпион

Не си заслужава през днешния ден да се поддавате на съблазни и ангажименти. В края на крайщата възприятията Ви във връзка с скъпия за Вас човек, са къде-къде по-важни от това, което Ви предлага съдбата-изкусителка. И въпреки че понякога ще Ви бъде доста любопитно, забавно и занимателно, затворете очи и отминете. Така ще бъде по-добре.
 

Стрелец

Ще се наложи да се занимавате с неинтересни, само че доста потребни и нужни неща. За страдание, колкото и да се убеждавате, че поради поставената цел би трябвало да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се усили. Може да деянията малко ловкост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят внезапно ще стане по-лек и прелестен. В фамилията са вероятни различия, само че въпреки всичко ще съумеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата задача може да Ви накара да забравите личните си ползи, само че това няма да докара до съществени загуби.
 

Козирог

За Вас денят няма да бъде доста сполучлив, само че пък, за сметка на това, спокоен. Звездите Ви поучават да го прекарате в обкръжениети на своите близки, подготвени да споделят Вашите грижи и паники, да Ви изричат своята поддръжка, или просто да споделят Вашите забавни занимания. Нужна Ви е приятна компания, защото когато сте уединено със себе си, бивате обхванати от мрачни мисли. Разходките е по-добре да отложите за втората половина на деня. Утрото е уместно за неприбързани диалози, кулинарни опити, дребни домашми работи, или просто за мързелуване.
 

Водолей

Днес ще Ви се наложи да извършите доста сериозен избор сред работата, образованието и смяна в персоналния живот. Наистина изборът ще е комплициран, само че няма да го извършите сами, а Съдбата ще Ви помогне, или просто ще го направи вместо Вас. Дали обичаният човек ще си отиде, или в работата нещо ще се забърка... не се знае.
 

Риби

В опитите си да внесете изясненост в междуличностните връзки, Вие сте създали две крачки напред и една обратно. Но даже единствено обстоятелството за някакво придвижване, към този момент е добър знак. Вашата вътрешен глас се пробва да Ви подскаже, по какъв начин да действате през днешния ден сутринта. Възможно е да е подходящ мекия и деликатен жанр на другарство. По-късно денем би трябвало да деянията нерешителност, защото всички, в това число и Вие, сте склонни към непотребна сензитивност.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР